DESPRE NOI

ECHIPAMENT

Am dotat clinica noastră cu echipament performant, de ultimă generație, ceea ce ne permite să asigurăm confortul pacienților noștri și un tratament profesionist, la cel mai înalt nivel.

Sala de tratament

img-01

Scaun Stomatologic C8+
C8 + întruchipează toate caracteristicile tehnice încercate și testate de centrele de tratament Sirona: poziționare ergonomică și confortabilă a pacientului (ErgoMotion), materiale de înaltă calitate, o interfață intuitivă și funcții de igienă convingătoare.

img-02SIROendo Pocket Apexlocator
Apexlocator integrat garantează tratamentul sigur în endodonție datorită preciziei optime de măsurare și siguranței rezultatelor – apexlocator integrat va da încredere deplină în calitatea tratamentului endodontic.

img-03KaVO PROPHYflex 3
Sistemul Air-flow KaVO PROPHYflex 3 – compact, dar eficient, ideal pentru profilaxie și igienizare profesională. De la curățarea și lustruirea suprafețelor până la detectarea cariilor KaVO PROPHYflex 3 garantează următoarele: utilizare ușoară, tratament blând pentru pacient, rezultate excelente.

img-04
Lampa Accelerator Beyond
Lampa Accelerator Beyond folosită pentru înălbirea dinților este dotată cu cele mai inovative sisteme de filtrare a luminii și de înălbire, care asigură confortul și siguranța pacienților noștri. Acest sistem lucrează la temperaturi mai joase, decît sistemele analog, crescînd gradul de confort al pacienților și minimizînd riscul de dezvoltare a sensibilității dentare.
Dia-Gun & Dia-Pen – DiaDent
DiaGun – DiaPen este un sistem inovator de obturație verticala la cald a canalelor radiculare. Acest duet permite realizarea sigilării compacte și eficiente a canalelor.

 

img-5Microscop OPMI pico Carl Zeiss (în curând)
Microscopul redă cele mai mici detalii necesare în stabilirea diagnosticului și a terapiei endodontice, în protetica dentară și chirurgie. Permite vizualizarea celor mai mici structuri, care nu pot fi văzute cu ochiul liber. Oferă cel mai mare grad de siguranță și precizie, atât pentru pacient cât și pentru medic.

Fiziodispenser NSK Surgic Pro+
Este un aparat precis și ușor de manevrat creat pentru implantologie și intervenții chirurgicale stomatologice.

Sterilizare

img-06

DAC UNIVERSAL
Autoclav multifuncțional DAC Universal – soluție pentru igienizare totul-în-unu, care permite curățarea, lubrifierea și sterilizarea a 6 piese automat, garantând igiena desăvârșită a instrumentelor și siguranța deplină a pacienților.

img-07
MELAtherm 10
MELAterm 10 este un lavoar – dezinfector, care corespunde standartului European EN 15883. El este ideal pentru prelucrarea mecanică, chimică și termică a instrumentelor aplicând soluții dezinfectante și temperaturi de 95 grade. Asigură presterilizarea completă a instrumentelor stomatologice.

img-08Vacuklav 24 B+
Vacuclav 24 B face parte din categoria autoclavelor de clasa B (conform standartului European EN13060). Este un autoclav cu capacitatea de 22,6 litri, performanțele sale fiind superioare autoclavelor obișnuite datorită vacuumului prefracționat și asigură sterilizarea corecta a instrumentelor utilizate în stomatologie.

Radiologie

HELIODENT plus și XIOS plus
Diagnostic radiologic (roentgenographic) intraoral rapid și sigur. Heliodent este ușor de utilizat și ne oferă cea mai bună calitate a imaginii radiografice în format digital. Timp de expunere minim și doza de iradiere cu până la 70% mai reduse față de aparatura clasică. XIOS plus este un sistem de senzori intraorali care simplifică mult diagnosticul datorită definiției înalte a imaginii radiografice.

img-10ORTHOPHOS XG 3
Sistem roentgen sigur pentru exploatare zilnică.
Simplitatea integrării aparatului roentgen în procesul de lucru de zi cu zi al clinicii noastre ne permite economisirea timpului, iar calitatea înaltă a imaginii și softul SIDEXIS XG, care s-a recomandat foarte bine face procesul de diagnosticare simplu, rapid și precis.