Secretul unui zâmbet frumos

Secretul unui zâmbet frumos

V-ați dori să aveți un zâmbet perfect fără să fiţi nevoit să petreceți mult timp în cabinetul stomatologic?

În cadrul clinicii Albero, dispunem de un sistem revoluționar, eficient și sigur pentru înălbirea dinților. Este cel mai avansat dispozitiv de albire, produs de către liderul mondial în albirea profesională a dinților – Lampa Accelerator Beyond.

Folosită pentru înălbirea dinților, este dotată cu cele mai inovative sisteme de filtrare a luminii, care asigură confortul și siguranța pacienților noștri. Acest sistem lucrează la temperaturi mai joase decât sistemele similare, astfel încât permite creşterea gradului de confort al pacienţilor și minimizează riscul de dezvoltare al sensibilității dentare.

Mai jos vă prezentăm procesul de înălbire a dinților cu ajutorul acestui dispozitiv:

  1. Inițial, se va discuta în detalii despre procesul de înălbire cu medicul dentist, despre așteptările dumneavoastră și veţi primi răspunsuri la toate întrebările. Ulterior va urma o consultație stomatologică.
  2. Vi se vor oferi ochelarii de protecție și fixatorul flexibil.
  3. Se va aplica o barieră gingivală între dinți și gingii, cu un material asemănător cauciucului.
  4. Ulterior va fi aplicat gelul de înălbire pe dinții dumneavoastră, pe ambele arcade, astfel încât suprafața fiecărui dinte va fi acoperită.
  5. Lampa de înălbire Beyond va fi așezată în apropiere de dinții dumneavoastră pentru aproximativ 12 minute, acest proces repetându-se de 3 ori.
  6. După finisarea celor 3 cicluri de înălbire, materialele pentru albirea dinților sunt îndepărtate.

Pe parcursul unui singur tratament se înregistrează o îmbunătățire considerabilă a nuanței dinților.  Veți fi surprinși de diferența de nuanțe până și după efectuarea procedurii de înălbire.   

Procedura dată este valabilă și pentru cei care au dinții pătați ca urmare a fumatului sau a băutului cafelei sau ceaiului.

Procesul de înălbire a dinților poate fi dăunător, în caz că sunt folosite produse de calitate joasă, este aplicat necorespunzător sau personalul nu este bine instruit. În cadrul clinicii Albero, garantăm cea mai bună consultație și abordare individuală pentru albirea dinților.