Tratament stomatologic cu ajutorul microscopului cu lentile Karl Zeiss

Tratament stomatologic cu ajutorul microscopului cu lentile Karl Zeiss

Microscopul OPMI Picocare se află în dotarea clinicii stomatologice din Chișinău – Albero Dental Lounge, permite efectuarea vizualizării dintelui în întregime. Acest aparat de ultimă generație este perfect pentru efectuarea unui tratament complex, rapid și eficient. În Republica Moldova și nu numai, această tehnică performantă este folosită pe larg doar de câțiva ani și reprezintă un adevărat progres în medicina dentară.

Datorită acestui apparat, crește eficiența lucrărilor efectuate, calitatea și timpul de execuție ale acestora. Cu ajutorul preciziei microscopice, medicul – stomatolog poate observa până și cele mai mici detalii care permite întocmirea unui plan de tratament mult mai eficient și individual adaptat cazului dumneavoastră.

Cu ajutorul acestui microscop, se poate mări imaginea peste 22 de ori și asigură o lumină puternică care permite medicului – stomatolog să observe detalii ce sunt greu sau aproape imposibil de văzut cu ochiul liber. Astfel, cu ajutorul aparatului dat poate fi executat un tratament care poate reda funcționalitatea dinților.

Aparatul din echipamentul clinicii stomatologice Albero Dental Lounge este dotat cu cele mai bune lentile din lume, de la producătorul cu renume – Karl Zeiss. Datorită design-ului ergonomic și a mărimilor compacte, acest aparat nu reprezintă un disconfort pentru pacient.

La clinica noastră stomatologică, localizată în orașul Chișinău, puteți beneficia de un tratament complex, indiferent de natura problemei: tratamentul cariei, tratamentul canalelor dentare, extracție dentară, albire dentară, restaurări dentare estetice, implanturi dentare și protezare.

Vă așteptăm cu drag!