Veneere

Veneere

Dacă ai visat la un zâmbet incredibil de alb și la o dantură perfectă, avem vești bune pentru tine. Poți beneficia de veneere dentare la clinica noastră Albero Dental lounge localizată în Chișinău. Veneerele reprezintă niște fațete din compozit, ceramică sau zirconiu atașate pe suprafața frontală a dinților pentru a îmbunătăți forma și culoarea acestora.

Un avantaj al fațetelor dentare este faptul că acestea nu necesită o intervenție chirurgicală dureroasă ci se limitează la 2-3 vizite. După aplicarea acestora vei avea o dantură frumoasă fără ca vinul roșu, cafeaua sau tutunul să mai prezinte o problemă pentru strălucirea dinților.

Un beneficiu al vaneerelor este faptul că acestea pot corecta mai multe probleme ale aspectului dentar simultan. Pacienții care optează de obicei pentru un astfel de tratament se confruntă cu următoarele probleme:

  • Colorații dentare inestetice;
  • Fisuri dentare;
  • Dinți ciobiți;
  • Prezența diastemei;
  • Dinți prea scurți și alte imperfecțiuni de structură.

Durata veneerelor dentare este de circa 10-15 ani, timp în care vă veți putea bucura de un zâmbet strălucitor. Veneerele nu se modifică coloristic, astfel încât acestea au devenit o soluție pentru multe persoane care sunt în căutarea zâmbetului perfect. După procedură nu mai este nevoie de vreun tratament de întreținere suplimentar decât de spălarea corectă a dinților, folosirea aței dentare și vizita periodică la medicul dentist.

La clinica Albero Dental lounge, puteți beneficia de veneere dentare, la un super preț. Detalii la numărul +373 22 997 650.

Vă așteptăm cu drag!