albero

ALBERO - Clinica dentară

Unelte si echipamente

Am dotat clinica noastră cu echipament performant, de ultimă generație, ceea ce ne permite să asigurăm confortul pacienților noștri și un tratament profesionist, la cel mai înalt nivel.

SALA DE TRATAMENT

image

Matrix MDM Nitrous Oxide Floumeter.
Este un mixer mecanic pentru reglarea fluxului protoxidului de azot și oxigen la pacient cu scopul de sedare conștientă.

image

Carestation 650 Anesthesia Delivery System
Seria CareStation 600 este o platformă compactă, universală, accesibilă și ușoară in utilizare pentru anestezie generala.

image

Scaun Stomatologic C8+
C8 + întruchipează toate caracteristicile tehnice încercate și testate de centrele de tratament Sirona: poziționare ergonomică și confortabilă a pacientului (ErgoMotion), materiale de înaltă calitate, o interfață intuitivă și funcții de igienă convingătoare.

image

SIROendo Pocket Apexlocator
Apexlocator integrat garantează tratamentul sigur în endodonție datorită preciziei optime de măsurare și siguranței rezultatelor – apexlocator integrat va da încredere deplină în calitatea tratamentului endodontic.

image

KaVO PROPHYflex 3
Sistemul Air-flow KaVO PROPHYflex 3 – compact, dar eficient, ideal pentru profilaxie și igienizare profesională. De la curățarea și lustruirea suprafețelor până la detectarea cariilor KaVO PROPHYflex 3 garantează următoarele: utilizare ușoară, tratament blând pentru pacient, rezultate excelente.

image

Lampa Accelerator Beyond
Lampa Accelerator Beyond folosită pentru înălbirea dinților este dotată cu cele mai inovative sisteme de filtrare a luminii și de înălbire, care asigură confortul și siguranța pacienților noștri. Acest sistem lucrează la temperaturi mai joase, decît sistemele analog, crescînd gradul de confort al pacienților și minimizînd riscul de dezvoltare a sensibilității dentare.

image

Dia-Gun & Dia-Pen – DiaDent
DiaGun – DiaPen este un sistem inovator de obturație verticala la cald a canalelor radiculare. Acest duet permite realizarea sigilării compacte și eficiente a canalelor.

image

Microscop OPMI pico Carl Zeiss
Microscopul redă cele mai mici detalii necesare în stabilirea diagnosticului și a terapiei endodontice, în protetica dentară și chirurgie. Permite vizualizarea celor mai mici structuri, care nu pot fi văzute cu ochiul liber. Oferă cel mai mare grad de siguranță și precizie, atât pentru pacient cât și pentru medic.

image

Fiziodispenser NSK Surgic Pro+
Este un aparat precis și ușor de manevrat creat pentru implantologie și intervenții chirurgicale stomatologice.

STERILIZARE

image

DAC UNIVERSAL
Respectarea standardelor de igienă a primit din ce în ce mai multă atenție. Formula de igienă este următoarea: sigură, curată, rapidă. DAC UNIVERSAL poate curăța, lubrifia și steriliza simultan până la 6 instrumente într-un mod automat pentru a asigura siguranța pacientului. Acest dispozitiv este cel mai versatil în comparație cu alte sisteme de prelucrare a sculelor existente.

image

MELAtherm 10
MELAterm 10 este un lavoar – dezinfector, care corespunde standartului European EN 15883. El este ideal pentru prelucrarea mecanică, chimică și termică a instrumentelor aplicând soluții dezinfectante și temperaturi de 95 grade. Asigură presterilizarea completă a instrumentelor stomatologice.

image

Vacuklav 24 B+
Vacuclav 24 B face parte din categoria autoclavelor de clasa B (conform standartului European EN13060). Este un autoclav cu capacitatea de 22,6 litri, performanțele sale fiind superioare autoclavelor obișnuite datorită vacuumului prefracționat și asigură sterilizarea corecta a instrumentelor utilizate în stomatologie.

RADIOLOGIE

image

HELIODENT plus și XIOS plus
Diagnostic radiologic (roentgenographic) intraoral rapid și sigur. Heliodent este ușor de utilizat și ne oferă cea mai bună calitate a imaginii radiografice în format digital. Timp de expunere minim și doza de iradiere cu până la 70% mai reduse față de aparatura clasică. XIOS plus este un sistem de senzori intraorali care simplifică mult diagnosticul datorită definiției înalte a imaginii radiografice.

image

ORTHOPHOS XG 3
Sistem roentgen sigur pentru exploatare zilnică.
Simplitatea integrării aparatului roentgen în procesul de lucru de zi cu zi al clinicii noastre ne permite economisirea timpului, iar calitatea înaltă a imaginii și softul SIDEXIS XG, care s-a recomandat foarte bine face procesul de diagnosticare simplu, rapid și precis.