albero

ALBERO - Clinica dentară

SERVICII

image

ESTETICA DENTARă

Răsfățul începe cu noi

Tratamentele de înfrumusețare dentară se desfășoară într-un ambient menit să vă deconecteze de la stresul de zi cu zi.

Conceptul de Dental SPA a apărut din dorința de a crea un ambient cât mai placut pentru tratamentele de înfrumusețare dentară pe care le oferim:

ALBIREA DINȚILOR

Cu toții ne naștem cu dinți albi aproape de perfecțiune. Din păcate, majoritatea oamenilor observă cum în decursul anilor, dinții lor devin galbeni. Atunci când periajul dinților nu mai poate opri acest proces, căutăm soluția în tratamentele de albire a dinților. Dar, pentru efecte reale și de lungă durată, ar trebui să apelați la albirea profesională realizată de dentist. Aceste soluții profesionale folosesc laserul, albirea, sau o combinație între cele două.

TRATAMENTUL PROFESIONAL DE ALBIRE A DINŢILOR

Simplificând, albirea profesională a dinților recurge la gelul concentrat pe bază de peroxid de hidrogen care albește dantura pentru un zâmbet mai alb, mai strălucitor. Pentru a accelera procesul și pentru a mări eficacitatea gelului, se folosește o lumină specială sau, pentru unele sisteme de albire, laserul.

Întregul proces abia dacă durează o oră sau două și rezultatul este imediat vizibil, pe când alte metode de albire nu dau rezultate decât după câteva săptămâni.

Efectul albirii profesionale poate dura de la câteva luni la câțiva ani, iar gradul de albire diferă de la o persoană la alta. Parțial, efectul depinde de starea inițială a danturii, de cât de pătați sunt dinții și de concentrația gelului folosit. De asemenea, menținerea efectului depinde de obiceiurile dumneavoastră alimentare, daca sunteți fumător sau nu, și este de reținut că nu există soluții de albire a dinților care să asigure o schimbare permanentă a culorii sau care să prevină discromia ulterioară a danturii.

În clinica Albero Dental Lounge folosim lampa Beyond – de ultima generație prin care asigurăm pacienților noștri relaxare în timp ce dinții dumneavoastră vor deveni mai albi cu fiecare minut.

ÎNCRUSTAȚIILE CU PIETRE PREȚIOASE ȘI SEMIPREȚIOASE

Bijuteriile dentare sunt un accesoriu pentru un zâmbet cu adevărat strălucitor.

Aplicarea bijuteriilor dentare nu necesită niciun fel de îndepărtare a substanţei dure dentare și se poate efectua în câteva minute. Bijuteriile dentare (diamantele, cristalele Swarovski sau Skyce) se lipesc cu un adeziv special numit bonding. Acesta nu afectează cu nimic structura dintelui.

Înainte de aplicarea diamantului pe dinte este nevoie de un periaj profesional care să îndepărteze toate resturile de alimente și de placa bacteriană. După ce se usucă foarte bine, condiționăm dintele, aplicăm adezivul, bijuteria și apoi folosim o lampă specială de fotopolimerizare cu care întărim adezivul.

Și gata, în câteva minute plecați cu o înfățișare nouă.