albero

ALBERO - Clinica dentară

Armonia zâmbetului tău!

Sănătatea pacientului și confortul său maxim nu este doar o chestiune a activităților zilnice de rutină ale specialiștilor noștri. Aceasta este o chestie de onoare pentru fiecare membru al echipei noastre și o întrebare despre reputația clinicii «Albero».

Știm în mod clar faptul că echipamentul dentar modern nu este un lux, ci o necesitate elementară.

Eficacitatea maximă și cel mai important tratamentul tratamentul fără durere se realizează prin utilizarea metodelor moderne de anestezie în combinație cu metode clasice și inovatoare de tratament. Nu întâmplător pacienții din Italia, Germania, Spania și alte țări tind să ajungă la noi.

Beneficiați de
profesionalism și experiență

creșterea disponibilității și calității acordării de îngrijiri medicale specializate pacienților.

Igiena orală

Igiena orală este un set de măsuri care vizează îndepărtarea plăcii dentare pentru a preveni bolile.

Implantologia

Implantarea dentară este cea mai promițătoare, relevantă și solicitată direcție în domeniul stomatologiei și protezelor moderne.

Parodontologie

Parodontologia este o ramură a stomatologiei care include diagnosticul, prevenirea și tratamentul bolilor tisulare parodontale.

Estetica dentară

Estetica dentară este o ramură modernă a medicinei care vă permite să restaurați și să eliminați diferite defecte dentare.

Protetica dentară

Protetica dentară este un domeniu al stomatologiei bazat pe proteze dentare pentru a îmbunătăți funcționalitatea și estetica.

Stomatologie copii
Inhalosedare și anestezia generala

Stomatologie copii tratamentul dentar nedureros, liniștit și confortabil al unui pacient devine posibil în stomatologia pediatrică.

Ortodonția dentară

Ortodonția dentară este o ramură a stomatologiei care acordă atenție poziției dinților și raportului dintre distanțele lor între ele.

Microscopia dentară

Microscopia optica vă permite să efectuați tratamentul foarte precis: îndepărtați numai țesuturile deteriorate, restabiliți forma dintelui.

Imagistica dentară

Imagistica dentară în stomatologie, o imagine cu raze X face posibilă determinarea gradului de complexitate a intervenției planificate.

image

Pentru programare